Autor
Marta Espinosa

La dansa més metropolitana es viurà al metro en quatre sessions i escenaris diferents

La primera edició del festival La Quinzena portarà l'art del moviment a les estacions de l'Hospitalet, Badalona, Cornellà i Santa Coloma.

Divendres, 1 de març, arrenca la primera edició del festival Quinzena metropolitana de dansa i ho fa amb una vocació d'àmbit metropolità, amb l'objectiu d'acostar la diversitat de la dansa a tothom, i això inclou apostar per escenaris de la capital catalana i també espais ubicats en altres municipis de l'entorn.

En aquest sentit, vinculant el moviment de la dansa amb el moviment de la ciutadania, el metro ha estat l'escollit com un dels escenaris on es viurà la dansa. El suburbà és el mitjà de transport que ens mou i a més connecta bona part dels municipis participants al festival. I ho farà de la mà dels Brodas Bros, que oferiran diverses sessions del seu espectacle Under9, un projecte artístic creat exclusivament per ser representat al suburbà barceloní.

 

Imatge
Seran quatre sessions en trams de línies de metro de Badalona, l'Hospitalet, Santa Coloma i Cornellà / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

De l'1 al 18 de març, el festival Quinzena metropolitana programa més d'un centenar de funcions de dansa en diferents espais de Barcelona, Badalona, Cornellà, l’Hospitalet, Santa Coloma i Esplugues. 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:52

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/dansa-mes-metropolitana-es-viura-metro-quatre-sessions-escenaris-diferents