Autor
Marta Espinosa

Els transports de TMB t'obren la porta a un cap de setmana ple de llum

El Poblenou acull entre els dies 16 i 18 el festival Llum BCN 2018. Dues estacions de la línia 4 de metro contenen tota la informació per gaudir-ne.

TMB col·labora amb la setena edició del Llum BCN informant els usuaris del metro sobre com poden arribar als diferents llocs on es desenvolupa el festival. Els vestíbuls de les estacions de metro de la línia groga Bogatell i Llacuna, ubicades al barri del Poblenou, i per tant les més properes, anuncien en vinils de gran format les diferents activitats i espais col·laboradors on tenen lloc les activitats que programa el festival lumínic. A més, les pantalles del MouTV ubicades a les estacions i trens també emeten aquest dies un espot promocional del festival.   

 

Imatge
Les estacions de Bogatell i Llacuna llueixen vinils amb la informació del Llum BCN 2018 / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

 


Del 16 al 18 de febrer el barri del Poblenou s'omple de projeccions, mappings, il·luminacions artístiques i instal·lacions que tenen com a fil conductor el poder de la llum. És el festival Llum BCN, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Cultura, que enguany canvia d'ubicació i centra tot el seu potencial en aquest barri mariner. Un territori amb una fesomia molt particular, un passat industrial, i que ara viu un intens procés de transformació per convertir-se en un nou districte tecnològic, d'innovació i de creació.

 

El Llum BCN 2018 duplica el nombre d'espectacles i instal·lacions d'artistes de prestigi nacional i internacional, sense deixar de banda l'aposta per l'experimentació i la innovació dels alumnes de les escoles d'art, disseny, il·luminació i arquitectura de la ciutat. Enguany, el festival compta amb la presència de l'artista convidada Monique Savoie, fundadora de la prestigiosa Société des Arts Technologiques (SAT) de Mont-real.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:52

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/transports-de-tmb-tobren-porta-cap-de-setmana-ple-de-llum