Autor
Toni Bravo

Tres estacions de la L9 Sud, nominades als Premis Internacionals d'Arquitectura RIBA 2018

Mercabarna, Parc Logístic i Europa / Fira aspiren a un nou reconeixement després del Premi FAD d'interiorisme 2016 i la participació a la Biennal de Venècia 2014. 

Les estacions de la línia 9 Sud Europa / Fira, Parc Logístic i Mercabarna, dissenyades pels arquitectes Garcés, Seta i Bonet, han estat nominades als Premis Internacionals RIBA 2018.

Els Premis RIBA són bianuals i s'atorguen als edificis recents més inspiradors i significatius creats a tot el planeta, que destaquen per la seva excel·lència en el disseny, ambició arquitectònica i impacte social.

La llista dels nominats als Premis Internacionals RIBA d'Arquitectura s'ha fet pública el 13 de desembre. Són 62 edificis de 29 països i un d'ells serà el millor del món aquest mes de desembre.

Les tres estacions de la L9 Sud, situades a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, destaquen pel paper que té en el seu disseny la naturalitat despullada amb què es presenta la geologia i la infraestructura per davant d'altres solucions més sofisticades.

Han estat distingides a la Biennal de Venècia 2014 i pel Premi  FAD d'interiorisme 2016. El jurat del FAD en va fer una valoració elogiosa en el seu veredicte que destacava la feina dels arquitectes en l'elecció de la il·luminació, les instal·lacions, la senyalització i alguns dels excepcionals trets d'aquestes estacions.

Pots veure més fotografies de les estacions nominades al Premi Internacional d’Arquitectura RIBA 2018 aquí.

Darrera modificació
dimarts, desembre 19, 2017 - 08:23

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tres-estacions-de-l9-sud-nominades-premis-internacionals-darquitectura-riba-2018