Autor
Redacció

#TMBrecomana els tallers i concerts per a la família de L'Auditori aquest Nadal

Title
Media Name: swenocribranananosestelogutrauishuropisujovavini

La programació dels concerts de Nadal de L’Auditori comença el 16 de desembre, amb les entrades exhaurides, per gaudir del nou disc doble de Pau Vallvé.

El concert de Nadal, Entre la terra i el cel, a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona, serà l'endemà, 17 de desembre, amb artistes convidats.

Els dies més nadalencs podrem gaudir d'espectacles com Una nit a Broadway, amb Andrew Lloyd Webber i interpretat per l'OBC. Podrem escoltar peces de diferents musicals com Cats, Evita, Memory, El fantasma de l'òpera... o fer un passeig pel Danubi blau amb la música alegre de les òperes de Rossini i Offenbach amb el concert de Cap d'Any, El llac dels cignes.

Hi ha activitats i concerts més enfocats per a la quitxalla, com el taller infantil de construcció d'un instrument nadalenc i el d'explorar l'univers musical del pintor Pablo Picasso, entre d'altres. Per als que estiguin encantats de jugar amb la música i siguin atrevits, l'Auditori ha programat el taller Vine a cantar amb Bob Marley. Es tracta d'una activitat en la qual poden cantar un repertori de l'artista jamaicà amb els integrants del grup Buffalo Soldiers. Com a cirereta podran fer el concert posterior amb ells.

Si vols consultar el programa musical de L'Auditori per a aquest Nadal, el pots trobar aquí.

TMB hi col·labora fent difusió del cicle.

Darrera modificació
divendres, desembre 15, 2017 - 14:28

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-tallers-concerts-familia-de-lauditori-aquest-nadal