Autor
Oriol Pàmies

El dia que Rozalén i el transport públic de Barcelona es van conèixer

Convidada pel JoTMBé, la cantantautora ha presentat la cançó ‘Girasoles’ des dels micròfons del Centre d’Informació a l’Usuari de Metro.

Rozalén és avui l’estrella invitada del JoTMBé, que ha organitzat una sessió musical en format acústic perquè es trobi amb els 200 guanyadors de la promoció del sisè aniversari. Per això la cantautora manxega ha vingut a Barcecelona, i ha passat el matí coneixent la ciutat a través del transport públic.

Primer, l’artista i el seu equip han viatjat amb un minibús vinilat amb la seva imatge i la del JoTMBé. Així han arribat al Centre de Control de Metro, on han conegut de primera mà com funciona el cervell i el cor de la xarxa.

Rozalén ha entrat seguidament al Centre d’Informació a l’Usuari, on ha ocupat l’espai habitualment reservat als locutors de la megafonia de la xarxa de metro per presentar la cançó Girasoles, del seu últim disc Cuando el río suena. Des d’aleshores la cançó ha anat sonant al llarg del dia, com una nota de sensibilitat, un desig de companyia per als qui fan el seu trajecte quotidià pel subsol de la ciutat.

Imatge
Escoltant les explicacions del director de l'Àrea Operativa de Metro / Foto: Pep Herrero (TMB)

Rozalén presenta la seva cançó 'Girasoles' des del Centre de Control de Metro / Foto: Pep Herrero (TMB)
 

Darrera modificació
dijous, novembre 30, 2017 - 09:17

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/dia-que-rozalen-transport-public-de-barcelona-es-van-coneixer