Autor
Redacció

#TMBrecomana els concerts en família a L'Auditori, temporada 2017-2018

Title
Media Name: ristusosifrothehedristicrithitispinebrochofracrochithepregichewiphouuwrucrusiluwrahuuigiuutrisleraswivophepesoslewruchicluthathuwipraprowricatopewribaromelestofruwustewicruphofresleuumesauibrotheresagawigukocouifraslowrimup

Un dels regals més grans de l'educació musical en els petits és ampliar la mirada que tenen sobre el món de la música. L'auditori ha començat amb el cicle de concerts en família de la nova temporada per, tal com explica al seu web, “impactar per interessar, experimentar per sentir i aprendre per estimar la música”.

Per a la nova temporada 17/18, l'Auditori té programat el cicle Concerts en Família i té com a protagonistes la quitxalla. Podran participar en tallers de sonoritat tocant els janggus, uns tambors de la cultura tradicional coreana amb forma de rellotge de sorra, gaudir de l'espectacle Ma, me, mi,... Mozart amb ritmes, estils, vestuari i escenari creats per captivar els més petits, construir un quotidiàfon (que s'han d'imaginar què és), o gaudir del concert Tocats per l'OBC, amb un repertori simfònic popular i atractiu de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, entre moltes altres activitats que pots trobar aquí.

A més, anar a veure els concerts en família de L'Auditori té premi!

TMB hi col·labora fent difusió del cicle.

Darrera modificació
dijous, novembre 23, 2017 - 11:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/tmbrecomana-concerts-familia-lauditori-temporada-2017-2018