Autor
Marta Espinosa

El JoTMBé celebra sis anys de vida en plena forma

Ja està en marxa la promoció estel·lar d'aniversari, en què 200 membres de la comunitat d'usuaris del transport públic tindran accés a una sessió exclusiva de la cantautora Rozalén el dia 28.

El JoTMBé, el programa de màrqueting relacional de TMB, bufarà sis espelmes aquest novembre i ho celebrarà en gran amb els membres més fidels en un ambient únic i molt especial.

Abans, però, un repàs a les xifres més destacades. Des de la seva creació, el novembre del 2011, el club JoTMBé no ha deixat de créixer en avantatges ni de guanyar adeptes, i ara ja supera els 545.000 inscrits. El darrer any s'han fet més de 100 concursos, s'han entregat més de 16.000 premis i s'han enviat 20 milions de correus electrònics amb informacions diverses, fent especial èmfasi en la informació de servei personalitzada segons les preferències de viatge de cada usuari.  

L'objectiu principal del JoTMBé és facilitar als seus membres una informació de servei i també oferir als integrants de la comunitat ofertes, descomptes i avantatges en activitats lúdiques i culturals a la ciutat.

Trobada exclusiva amb Rozalén

I la millor manera de celebrar sis anys de vida és compartir una experiència exclusiva amb els socis. Es tracta d'una vetllada musical molt especial en un entorn idíl·lic, el Convent dels Àngels del Macba. Els membres del club poden guanyar una de les 100 entrades dobles per sentir en directe la cantautora Rozalén, el proper 28 de novembre, en què l'artista presentarà temes del seu últim disc, Cuando el río suena..., i alguns dels seus èxits anteriors en format acústic, en una sessió d'uns 90 minuts de durada conduïda per l'actor Andreu Casanova.

Els usuaris interessats a assistir-hi trobaran les indicacions a l'apartat de promocions del web de TMB. El mateix dia 28 també hi haurà moltes sorpreses per als assistents i un sorteig a través del perfil corporatiu a Instagram per triar els que podran conèixer Rozalén en persona. 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:46

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/jotmbe-celebra-sis-anys-de-vida-plena-forma