Autor
Marta Espinosa

El Catalunya Bus Turístic comença la temporada d’hivern

Amb l'arribada del fred el servei de bus turístic, participat per TMB, manté totes les rutes operatives a l'estiu per seguir descobrint racons del territori català.

A partir d'avui fins al 18 de març, el Catalunya Bus Turístic arrenca la seva temporada d'hivern i ofereix set possibilitats diferents per fer una sortida curta des de Barcelona a diferents punts del territori català. Descobrir el nucli antic de Girona, gaudir de la neu a Núria, visitar el monestir de Montserrat o degustar bons vins dels cellers de Vilafranca són algunes de les moltes propostes.

A l'hivern els autobusos redueixen les sortides, tot i que cada dia de la setmana en fan una i es manté l'oferta principal de rutes: Premium Montserrat i Gaudí, Easy Montserrat, La Figueres de Dalí i Girona, Vi i Cava, Barcelona Tour i Pyrenees’ Snow Experience

La ruta de la Roca Village Shopping Express ja està operativa des del passat dia 1 de novembre.

L'hivern passat es va estrenar com a novetat la ruta Pyrenees' Snow Experience, una sortida per a grans i petits a la neu per descobrir el paisatge dels Pirineus i la Vall de Núria, i aquest any continua.

Com a novetat, aquest hivern continuarà operativa la ruta Barcelona Tour, que inclou una visita per llocs emblemàtics de la capital catalana, com ara el passeig de Gràcia, el barri de la Sagrada Família o el recinte modernista de Sant Pau. La sortida inclou un sopar de tapes i la parada imprescindible a l'espectacle de la Font Màgica de Montjuïc.

Bona acollida de les rutes estivals

Durant la temporada d'estiu del 2017, entre els mesos d’abril i octubre, els busos de les rutes del Catalunya Bus Turístic i del Roca Village Shopping Express van transportar un total de 72.600 usuaris. Les rutes estrella, és a dir, les que han tingut més demanda, han estat La Figueres de Dalí i Girona i Easy Montserrat. La sortida que proposa visitar els cellers catalans i fer degustacions de la gastronomia catalana i tasts de vi també ha tingut molt bona acollida i tanca la llista del top tres. 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:47

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/catalunya-bus-turistic-comenca-temporada-dhivern