Autor
Marta Franco

Estrenem sessions de contacontes dalt dels busos històrics de TMB

La Fundació TMB col·labora amb la llibreria infantil i juvenil La Petita en una iniciativa que transforma els autobusos històrics de TMB en escenaris de contacontes itinerants.

Rodacontes, aquest és el nom amb què la llibreria infantil del Poblenou La Petita ha batejat els autobusos històrics de la Fundació TMB que es convertiran en contacontes sobre rodes. TMB col·labora així en una iniciativa que posa al servei de la literatura infantil els autobusos més singulars de la companyia per potenciar la seva estima cap a la lectura i envers el transport públic.

La idea dels promotors d'aquest projecte era organitzar un festival de contacontes en què els narradors, les editorials i els autors especialitzats en l'àlbum il·lustrat poguessin trobar-se amb els seus lectors: la canalla. La direcció artística d'aquesta experiència literària recau sobre l'actriu i pedagoga Alba José, i compta amb un equip de narradors i artistes de primer nivell.

La primera sessió del Rodacontes tindrà lloc el proper 3 de desembre al barri del Poblenou, en tres emplaçaments que conformaran un petit circuit. Les places ja estan totes reservades des de fa alguns dies. Per a futures edicions recomanem que seguiu el blog de la llibreria o el seu Facebook, ja que com en aquesta primera ocasió, caldrà reservar plaça prèviament. 

Darrera modificació
dimecres, novembre 30, 2016 - 10:51

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/estrenem-sessions-de-contacontes-dalt-busos-historics-de-tmb