Autor
Marta Franco

El Subtravelling reuneix els seus protagonistes per repartir premis de cine

La setena edició del Subtravelling enceta la seva recta final, acompanyat de representants del festival de cinema SMIFF del metro de Seül i de curts que narren històries plenes de sorpreses, enginy i creativitat.

El Subtravelling, el festival internacional de cinema curt que organitza la Fundació TMB, es vesteix de gala. Aquest dijous, 24 de novembre, a les 18 hores, tindrà lloc al vestíbul de l'estació de Fira de la línia 9 Sud de metro la clausura del certamen.

En aquest acte s'entregaran els premis als guanyadors de les seccions Roda a TMB i La Mostra i es donaran els premis als usuaris que han votat els seus curts preferits a través de la pàgina web del festival. Tot seguit els assistents podran prendre un refrigeri a l'hotel Fira Congress.

El mateix dia i a la mateixa estació de Fira, entre les 16 i les 17.30 hores, es projectarà la selecció de microcurts que han participat en aquesta edició del festival.

Festivals agermanats a més de 9.000 km de distància

Una de les novetats d’enguany del Subtravelling ha estat la col·laboració per primera vegada amb el festival de cinema SMIFF del metro de Seül, la capital de Corea del Sud.

Precisament aquesta setmana una delegació de representants d’aquest suburbà ha visitat les nostres instal·lacions. Ahn Sook-hee, directora de màrqueting del metro de Seül, Son Kwang-soo i Choi Yoon-sun, programador i coordinador de l’SMIFF, respectivament, han descobert el Centre de Control de Metro (CCM) i han conegut en primera persona les innovacions tecnològiques de la línia 9, a més de reunir-se amb la direcció de màrqueting de la companyia. 

Imatge
Joaquim Balsera, director executiu de màrqueting de TMB, rebent la delegació de coreans / Foto: Pep Herrero

Descobrint Fondo, una de les estacions més profundes de la línia 9 / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dijous, novembre 24, 2016 - 09:58

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/subtravelling-reuneix-seus-protagonistes-repartir-premis-de-cine