Autor
Marta Espinosa

Èxit de participació en la categoria oberta al públic del Subtravelling

Els usuaris del transport públic han presentat més d'una cinquantena de curts rodats amb dispositius mòbils per optar als premis que atorga el festival dedicat al microcinema.

El passat 25 de setembre es va tancar el període de recepció de curts a la convocatòria oberta al públic, Roda a TMB, del vuitè festival internacional de curtmetratges al metro que organitza TMB. I enguany els usuaris han presentat un total de 53 curtmetratges que tracten múltiples temàtiques. Han rodat les seves creacions al metro i als autobusos de TMB amb els seus mòbils i el seu enginy. I sorprenen per la seva originalitat i el posterior i curós muntatge audiovisual.

Hi ha històries de tot tipus: algunes parlen de l'amor impossible, altres que expliquen en primera persona un surrealista viatge en metro, també hi té cabuda la ciència-ficció amb un curt dedicat a la natura o un altre que barreja la ficció amb l'animació dins un tren. Els usuaris també han triat eixos temàtics clàssics com el misteri, el terror, la fantasia i la comèdia delirant per protagonitzar les històries dels seus curts. 

Al web del festival es poden veure els 53 curtmetratges en competició d'aquesta categoria, acompanyats d'una fitxa amb les seves característiques principals. Un jurat professional farà una selecció dels finalistes i premiarà el millor curtmetratge i el millor guió. 

Última setmana per votar

Fins divendres 13 d'octubre, els usuaris encara poden votar el seu curt preferit de la secció de la Mostra Internacional i de Roda a TMB a través del web oficial del festival i guanyar premis de cine, com un viatge a Tulum (Mèxic), un any de cinema gratuït i un sopar degustació.

L'entrega de premis als guanyadors i participants de les diferents categories se celebrarà la tarda del 19 d'octubre, a l'estació de metro d'Universitat. Per segon any consecutiu, el Subtravelling s'agermana amb l'SMIFF, el festival de cinema del metro de Seül.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:46

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/exit-de-participacio-categoria-oberta-public-subtravelling