Autor
Toni Bravo

Vídeo: ball i joc de mirades al voltant d'un autobús elèctric de Barcelona

Joves creadors europeus posen en joc el seu talent en clips sobre la mobilitat elèctrica en el transport públic, en una iniciativa del projecte ZeEUS del qual forma part TMB.

Electric buses set the stage for everything - Barcelona

La campanya Els autobusos elèctrics posen l'escenari per a tot, organitzada pel projecte ZeEUS (Zero Emission Urban Bus System), en què participa TMB, i la Fundació Y4PT (Youth for Public Transportation), posa en relleu els avantatges de viatjar en autobusos 100% elèctrics i zero contaminants. Gràcies al fet que funcionen d'una forma suau i silenciosa, els usuaris gaudeixen d'una nova experiència de mobilitat.

Amb l'objectiu de remarcar el valor afegit del nou mitjà de transport, potenciar-lo i animar els viatgers a fer-lo servir, s'han fet diverses actuacions a bord d'autobusos elèctrics en set ciutats europees per enregistrar-les. I aquesta setmana s'ha publicat el vídeo de la intervenció artística a Barcelona, que coprotagonitzen quatre joves ballarins de Valladolid i un dels dos Irizar i2e de zero emissions de la flota de TMB.

El silenci del bus elèctric és l'espai que acull l'aparició d'una música perquè dues mirades es creuin i comenci un imaginatiu espectacle per diversos llocs de la ciutat...

Darrera modificació
dijous, juny 23, 2022 - 18:31

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/video-ball-joc-de-mirades-voltant-dun-autobus-electric-de-barcelona