Author
Marta Espinosa

El millor cinema curt envaeix les pantalles del metro i autobusos

Fins al 21 de novembre, el MouTV projecta els curtmetratges seleccionats de la setena edició del festival internacional Subtravelling

Un any més, les andanes del metro de Barcelona es transformen en microsales de cinema. Les pantalles i projectors presents a les estacions de metro i els monitors situats a l'interior dels trens i dels autobusos emeten històries curtes, de màxim 4 minuts de durada, que ens deixen amb ganes de més. Ha començat el Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges de TMB que un cop l'any, a través del MouTV, envaeix de cinema curt els nostres trajectes en transport públic.

Durant 12 dies, els usuaris gaudiran de la selecció de 20 curts d'animació i ficció que integren La Mostra, la categoria que aglutina els curtmetratges internacionals que participen al Subtravelling 2016 i que vénen de tot arreu: de França, de Xile, d'Alemanya, del Canadà o de l'Índia, entre d'altres. Enguany, alguns són de producció coreana, seleccionats per l'SMIFF, el festival de cinema del metro de Seül, amb el qual TMB ha col·laborat per primera vegada.

El MouTV ofereix cada dia entre cinc i vuit curts diferents —depenent de l'escenari on ens trobem—, intercalats entre la programació habitual del canal, les notícies d'actualitat i la informació de servei. I podrem gaudir dels curts mentre viatgem en metro i en bus fins al 21 de novembre, darrer dia en què els usuaris poden votar el seu curt preferit al web del festival (http://subtravellingfestival.tmb.cat/ca/)

Darrera modificació
divendres, novembre 11, 2016 - 14:00

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/millor-cinema-curt-envaeix-pantalles-metro-autobusos