Autor
Marta Franco

Les rutes d'hivern del Catalunya Bus Turístic comencen temporada

Avui s'inicia la temporada d'hivern del Catalunya Bus Turístic, que aquest any inclou una nova ruta per descobrir la Vall de Núria i gaudir de la natura i d'activitats de neu. 

Quan s'acosta el fred arrenquen les rutes d'hivern del Catalunya Bus Turístic. Concretament, del 7 de novembre fins al 26 de març es posen en marxa les rutes Premium Montserrat i Gaudí, Easy Montserrat, La Figueres de Dalí i Girona i Vi i Cava.

La ruta de la Roca Village Shopping Express ja està operativa des del passat 1 de novembre i s'allarga una mica més de dies respecte a les anteriors, funciona fins al 2 d'abril. 

Paisatge, gastronomia i cultura

Com a novetat, aquesta temporada el 3 de desembre s'estrenarà la nova ruta Pyrenees' Snow Experience. Proposa descobrir la Vall de Núria, un paratge d'una riquesa natural i paisatgística única situat al Pirineu.

Inclou el trajecte en el tren cremallera de la Vall de Núria, un viatge amb telecabina, l'accés al mirador, una visita guiada i itinerari amb raquetes de neu (disponibilitat segons la climatologia) i descomptes en activitats, forfets i lloguer de material de neu. La ruta està organitzada per als dissabtes fins al 25 de març del 2017.

A totes les compres online de qualsevol d'aquestes rutes se'ls aplica un 10% de descompte. 

Darrera modificació
dimarts, novembre 8, 2016 - 09:25

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/rutes-dhivern-catalunya-bus-turistic-comencen-temporada