Autor
Marta Franco

Un xou de veu, música i percussió corporal sorprèn els usuaris del metro

L’estació de metro d’Universitat (línies 1 i 2) s’ha omplert de dansa percussiva i urbana amb l’espectacle Cambuyón, de la mà de la promotora de concerts TheProject.

L’estació de metro d'Universitat ha servit d'escenari per a l'espectacle musical Cambuyón, de la companyia catalana i canària Enlace Servicios Culturales i de la mà de TheProject.

Ahir a la tarda els usuaris van poder assistir a una actuació de percussió corporal, claqué, dansa i música que no va deixar ningú indiferent. 

L'actuació, interpretada per ballarins de claqué, hip-hop i percussió corporal, cantants i músics, de primer nivell internacional, va guiar durant una hora els assistents per la recent història del ritme occidental, les seves fusions i mestissatges, un autèntic viatge a través del temps i l’espai carregat de ritme.

Fins a la Diada es faran cinc representacions a la sala BARTS d'aquest xou que ja ha passat per Broadway (Nova York), i que el 2015 va rebre una nominació als Bessies, uns guardons de prestigi en el món de la dansa.

Imatge
Dos intèrprets de l'escpectacle 'Cambuyón' en un moment de l'actuació / Foto: Miguel Ángel Cuartero

Dos intèrprets de l'espectacle 'Cambuyón' en un moment de l'actuació / Foto: Miguel Ángel Cuartero

Darrera modificació
divendres, setembre 9, 2016 - 08:55

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/xou-de-veu-musica-percussio-corporal-sorpren-usuaris-metro