Autor
Redacció

Els autobusos elèctrics com a escenari d'una nova experiència de viatge

Comencen a publicar-se els resultats de la crida de la UITP als joves creadors perquè el seu art es converteixi en ambaixador de la mobilitat elèctrica en el transport públic. Ja se n'han difós els primers vídeos.

Els autobusos elèctrics són una de les apostes que moltes ciutats estan adoptant per reduir els nivells de contaminació i donar resposta a les necessitats de transport col·lectiu.

A més de ser vehicles zero contaminants, funcionen de forma suau i molt silenciosa. Aquestes característiques són les que converteixen el viatge dels usuaris, fins ara més acostumats al soroll continu i de vegades molest dels motors de combustió, en una nova experiència.

La campanya Els autobusos elèctrics posen l'escenari per a tot, organitzada pel projecte ZeEUS (Zero Emission Urban Bus System), en què participa TMB, i la Fundació Y4PT (Youth for Public Transportation), posa en relleu aquesta nova experiència de mobilitat. Amb l’objectiu de remarcar el valor afegit del nou mitjà de transport, potenciar-lo i animar als usuaris a fer-lo servir, s'han fet diverses actuacions a bord d'autobusos elèctrics en 7 ciutats europees.

A Varsòvia, el silenci de l'autobús en marxa ha estat l'escenari d'un viatge màgic amb la veu d'un contacontes.

A Münster, Alemanya, el bus elèctric de la línia 14 va ser l'escenari de la banda de jazz The Thieves.  Van tocar Just the two of us...

A Bonn els alumnes de l'Escola Primària Gottfried Kinkel van cantar Climate Astronauts, amb la participació de l'artista Bernadette La Hengst i Nicholas Nuttall.

Ja no falta gaire per conèixer el resultat de la intervenció artística a Barcelona...

Darrera modificació
dimecres, agost 30, 2017 - 08:27

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/autobusos-electrics-com-escenari-duna-nova-experiencia-de-viatge