Autor
Marta Franco

Perseguir pokémons, la bogeria global de l'estiu

Caçar pokémons, els monstres del joc de mòbil basat en la realitat augmentada que està causant furor planetari, és compatible amb un viatge en bus o metro que no impliqui cap perill.

Utilitzar el transport públic comporta respectar i utilitzar correctament les instal·lacions i els vehicles. Tant al metro com a l'autobús, hi ha unes normes de seguretat per garantir la pròpia integritat física i la dels altres que cal seguir sigui quina sigui l'activitat que l'usuari fa durant el trajecte, i que inclou la captura, entrenament i lluita dels personatges de la saga Pokémon Go.

I és que el fenomen d'aquest joc ja es fa palès arreu del nostre territori. Els jugadors poden trobar els monstres de la historieta en parcs, restaurants i, esclar, també en estacions i dins de vehicles de bus i metro.

Les agències de transport dels Estats Units, on el joc porta més temps sent tendència, estan prestant una especial atenció a la febre Pokémon Go. L'Autoritat de Transport de Los Angeles, per exemple, ha creat el compte de Twitter @PokémonGOMetro per donar útils consells sobre on trobar-los.

Altres agències locals animen els jugadors a fer servir el transport en els seus viatges Pokémon. 

La companyia RATP, que gestiona la xarxa del metro de París, ha aprofitat per promocionar els seus serveis tot animant als jugadors a utilitzar el wifi de les estacions. 

Moltes altres agències alerten també dels perills que pot comportar no estar atents a l'entorn ferroviari quan es juga.

En aquest sentit, aquests dies la policia barcelonina i l'espanyola també han demanat als pares que pactin amb els seus fills on i com jugar-hi, ja que en altres països hi ha hagut alguns incidents.

Ens sumem al seu crit d’alerta. Recordem que només és un joc, no cal arriscar la vida ni posar en perill la dels altres, sigui el que sigui l'escenari escollit per jugar-hi.

Darrera modificació
dimarts, juliol 21, 2020 - 18:32

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/perseguir-pokemons-bogeria-global-de-lestiu