Autor
Marta Franco

Andana Central estrena canal a Youtube per retransmetre la seva afició pel ferrocarril

L'Associació d'Amics del Metro de Barcelona, que agrupa persones interessades a difondre la memòria del suburbà, ha obert un canal de vídeos a Youtube.

Els amants de la història del metro compten ja amb un nou canal on podran seguir l'activitat d'Andana Central, l'Associació d'Amics del Metro de Barcelona. Es tracta d'una nova via de contacte amb els aficionats amb la missió “d’arribar als cors de les persones i transmetre la nostra afició pel ferrocarril a la gent”.

Els àmbits de treball d'Andana Central són tres: l'estudi, el coneixement, la recerca, la difusió, l'intercanvi de vivències i la promoció de tota temàtica relacionada amb la història tècnica i sociocultural del metro de Barcelona i el seu entorn; el foment de la salvaguarda del material i la documentació ferroviària, i la difusió cultural del protagonisme de TMB dins del transport col·lectiu del sistema urbà de Barcelona.

Darrera modificació
divendres, juliol 8, 2016 - 13:14

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/andana-central-estrena-canal-youtube-retransmetre-seva-aficio-ferrocarril