08.06.2016
Autor
Premsa TMB

El Sónar es viurà a l'estació de metro d'Universitat amb una sessió de l'artista Awwz

Subtítol

Aquest divendres a la tarda els usuaris podran assistir a una actuació de música electrònica

Per sisè any consecutiu i després de l'èxit d'assistents a les edicions anteriors, divendres 10 de juny els usuaris del metro podran gaudir d'un tast del Sónar 2016, el Festival de Música, Creativitat i Tecnologia, que se celebrarà a Barcelona del 16 al 18 de juny. A l'estació d'Universitat de la línia 2, a les 19 hores, els usuaris veuran un espectacle de l'artista Awwz, que també actua divendres al Sónar de Dia.  

Awwz és una jove però ja experimentada productora barcelonina que perfila un so molt atractiu, barreja de future beats, pop i r&b, ple de melodies lluminoses, veus sensuals i ritmes imaginatius cuinats a foc lent.

Creat l'any 1994, el Sónar és un esdeveniment cultural pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional de primer ordre gràcies a una cuidada oferta que combina la dimensió lúdica amb l'artística, l'avantguarda i l'experimentació amb els nous corrents musicals de l'electrònica de ball. Per a més informació es pot consultar el web del Sónar.

Per a TMB aquest avançament del Sónar és una ocasió per vincular el transport públic amb el públic jove, i per participar en un festival que és un regal per als amants dels ritmes electrònics. L'activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals per enriquir l'experiència del viatge. 

Darrera modificació
08.06.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/sonar-es-viura-lestacio-de-metro-duniversitat-amb-sessio-de-lartista-awwz