03.06.2016
Autor
Premsa TMB

El Festival de Músics al Metro celebra la seva 13a edició amb una marató de concerts

Subtítol

L'estació de metro d'Universitat acollirà més de 30 actuacions, una miscel·lània de ritmes i estils, entre les 12 i les 24 hores

Dissabte, 4 de juny, tindrà lloc el tretzè Festival de Músics al Metro que organitza la Fundació TMB. L'acte consistirà en un seguit de més de 30 actuacions musicals, d'uns 15 minuts de durada cadascuna, que oferiran els integrants de l'Associació de Músics al Carrer i al metro. 

L'escenari serà el vestíbul principal de l'estació d'Universitat de les línies 1 i 2 de metro, i els concerts es realitzaran entre les 12 i les 24 hores. Els usuaris gaudiran d'una miscel·lània de ritmes i estils en què destacarà una actuació de la Banda Mutante, formada per un grup de músics del metro, un referent dins de l'associació. Aquesta serà l'última actuació, seguida d'una jam session com a cloenda.

L'èxit d'aquest Festival, juntament amb la bona marxa de les proves d'idoneïtat que se celebren periòdicament per garantir una bona qualitat musical i donar resposta a l'increment de les sol·licituds per tocar al metro, estan contribuint a posicionar aquest projecte iniciat fa 15 anys, el 2001, com un model de referència dins d'aquest àmbit de programes culturals a nivell internacional i a TMB com a empresa compromesa amb la difusió de l'art i la cultura. 

Darrera modificació
03.06.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/festival-de-musics-metro-celebra-seva-13a-edicio-amb-marato-de-concerts