Autor
Marta Franco

Esgotades les entrades per al recorregut nocturn en el primer metro, del 1924

La Fundació TMB i TMB faran reviure un any més el seu primer comboi de metro del 1924, la matinada del 4 al 5 de maig. Avui s'han esgotat les entrades limitades per a aquest viatge històric. 

La Fundació TMB i TMB faran reviure un any més durant la nit del 4 al 5 de maig l'experiència d'un viatge al passat dalt del seu primer comboi de metro del 1924. Aquest passeig pel temps amb el tren històric M1-M6-M8 sortirà passada la mitjanit des de l'estació de Sagrada Família, i recorrerà un tram de la línia 2 de metro fins a l'estació de La Pau. El tren farà després el recorregut de tornada cap al punt de partida, a Sagrada Família. La durada aproximada de l'activitat serà de dues hores.

Avui s'han esgotat les existències de les entrades per a aquest viatge històric, que es podien adquirir al Punt d'informació i atenció al ciutadà TMB d'Universitat. 

Les persones que vinguin a la sortida vestides d'època rebran un obsequi de TMB.

90è aniversari del Metro Transversal

Enguany el viatge històric vol retre un homenatge al Metro Transversal amb motiu de la celebració dels seus 90 anys, ja que el primer tram d'aquesta línia, entre la Bordeta i la plaça de Catalunya, es va inaugurar el 10 de juny de 1926.

L'estació de Sagrada Família acollirà una exposició de fotografies sobre aquesta efemèride i una mica abans de la sortida del tren, a les 00.35, l'Associació d'Amics del Metro de Barcelona, Andana Central, comentarà les imatges de la mostra destacant anècdotes del seu context històric.

Darrera modificació
dimarts, maig 3, 2016 - 08:41

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/esgotades-entrades-recorregut-nocturn-primer-metro-1924