Autor
Marta Espinosa

Programació especial per Sant Jordi al MouTV

Les pantalles del metro i els autobusos emeten aquesta setmana notícies dedicades a la diada del 23 d'abril i una cinquantena de recomanacions literàries  

Només queden uns dies per viure la màgia de Sant Jordi. La flaire de les roses fresques, els llibres amb olor de nou… una magnífica tradició que ens fa sortir al carrer any rere any a celebrar l'amor i la passió per llegir. 

I el transport públic no pot ser menys. El metro i els autobusos no només ens acosten als llocs de la celebració, sinó que aquí també s'hi respira l'ambient previ de Sant Jordi, concretament a les pantalles del MouTV. El canal es vesteix de gala i aquesta setmana estrena una programació especial dedicada a la tradicional festa del llibre i la rosa.

Blocs de notícies i informacions d'actualitat en format vídeo sobre la diada, la venda de roses i llibres, les novetats d'enguany, les iniciatives solidàries que diverses entitats proposen per a la diada, els llocs únics que obren les seves portes per Sant Jordi… i molt més. Com en les grans ocasions, totes aquestes informacions relacionades amb la diada van etiquetades amb l'epígraf Sant Jordi 2016, per donar-los un toc encara més especial.  

Recomanacions del ‘Punt de llibre’

La secció Punt de llibre del MouTV està dedicada al món literari i durant tot l'any s'emeten recomanacions de les creacions editorials més in del moment. 

I per Sant Jordi, els llibres són els protagonistes, i per això la secció es rebateja i durant uns dies l'anomenem també Sant Jordi 2016. Dissabte, 23 d'abril, les pantalles del MouTV ubicades al metro emetran gairebé una cinquantena de recomanacions de lectures per a tots els gustos. De 8 del matí a 8 del vespre, s'estrenaran cada hora quatre clips Punt de llibre amb els títols i una breu sinopsi de les obres seleccionades.  L'usuari trobarà un ampli ventall de les novel·les de ficció i no ficció més actuals i de temàtica diversa, les creacions d'autors catalans, espanyols i estrangers, i també hi haurà recomanacions de lectures infantils i juvenils.

A més, algunes d'aquestes càpsules contindran informació molt útil per als caçadors de signatures, ja que indicaran en quin lloc i a quina hora seran els autors per firmar els seus llibres.

Els autobusos emetran a bord una selecció de 24 Punts de llibre entre altres informacions d'actualitat i notícies sobre la diada.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:48

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/programacio-especial-sant-jordi-moutv