04.03.2016
Autor
Premsa TMB

L’estació de metro de Diagonal acull un piano de mitja cua amb motiu del concurs Maria Canals

Subtítol

A partir d'avui i fins al 19 de març estudiants del Conservatori Superior de Música del Liceu amenitzaran els trajectes dels usuaris

Fins al 19 de març els usuaris que vulguin poden tocar un piano de mitja cua que s’ha instal·lat a l’intercanviador de Diagonal, vestíbul de connexió entre les línies 3 i 5 de metro (passeig de Gràcia amb carrer Rosselló), amb motiu de la 62a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

En aquesta estació, diversos dies hi haurà actuacions: a les 16 hores, estudiants del Conservatori Superior del Liceu; a les 18 hores, estudiants de diverses escoles de música, i a les 20 hores diferents cors amenitzaran els viatges dels usuaris del metro.

Concurs ‘Tu hi toques?’ #Johitoco

Com a novetat de la 62a edició, el Concurs Maria Canals ha obert un canal de Youtube amb el nom “La Galeria dels tocats”, en què, fins al 3 d’abril, qualsevol persona pot penjar el seu vídeo tocant els pianos escampats per diferents espais de Barcelona. Els vídeos han de ser d’una durada màxima de 3 minuts i han de mostrar la persona tocant el piano i explicant per què li agrada fer-ho, entre d’altres accions descrites a la seva pàgina web, com ara compartir els vídeos a les xarxes socials amb les etiquetes #Johitoco i l’específica #Jotmbhitoco en el cas dels vídeos tocant el piano de l’intercanviador de Diagonal.

Un jurat del Concurs Maria Canals premiarà el vídeo més creatiu enregistrat al piano de Diagonal i la persona que doni el motiu més suggerent sobre tocar el piano.
 
El 8 d’abril l’organització anunciarà els vídeos guanyadors, que s’enduran una “Experiència Maria Canals”, consistent a tocar el piano de gran cua del Palau de la Música Catalana.

Darrera modificació
04.03.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lestacio-de-metro-de-diagonal-acull-piano-de-mitja-cua-amb-motiu-concurs-maria-0