24.12.2015
Autor
Premsa TMB

Mostra fotogràfica de la Coordinadora de Pastorets al metro a Diagonal

Subtítol

L’acció s'inclou en el programa dels actes de commemoració del centenari de la versió d’“Els Pastorets” de Josep Maria Folch i Torres

El passadís d'enllaç de l'estació de metro de Diagonal entre les línies 3 i 5 acull fins al 15 de gener una exposició sobre la tradició nadalenca dels Pastorets, organitzada per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, amb motiu dels actes de celebració del centenari de la primera representació de la versió de Josep Maria Folch i Torres, el 24 de desembre del 1916. 
 
En aquesta mostra dedicada als Pastorets com a tradició teatral catalana, es pot veure un recull fotogràfic de les activitats i representacions que la coordinadora ofereix arreu de Catalunya. L'exposició recull, a més, les millors imatges dels fotoconcursos convocats des de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.  

Els Pastorets faran més de 240 representacions, fins al 30 de gener, aquesta temporada per commemorar l’aniversari de l’obra catalana amb més posades en escena de la història. La Coordinadora de Pastorets de Catalunya preveu que aquesta temporada més de 60.000 espectadors veuran l'obra en les diferents versions arreu del territori. 

Darrera modificació
24.12.2015
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/mostra-fotografica-de-coordinadora-de-pastorets-metro-diagonal