Autor
Toni Bravo

El Bus Turístic trasllada els rellevistes en la commemoració dels 25 anys dels JJOO

TMB ha organitzat al llarg de l'any i ha participat en diferents activitats per celebrar i recordar un dels millors Jocs de la història de l'olimpisme. 

El Bus Turístic de TMB ha estat implicat en l'acte central de la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona traslladant els rellevistes de la torxa i la bandera olímpiques ahir al vespre. Al llarg del recorregut de 6,5 quilòmetres des de Montjuïc fins a la plaça Catalunya, el Bus Turístic, decorat especialment per a l'ocasió, va transportar els 34 rellevistes de la torxa i els 34 abanderats per facilitar els relleus.

La comitiva ha sortit del Palauet Albèniz passades les 20.30. La torxa ha estat portada per esportistes del 92, participants dels JJOO de Rio de Janeiro 2016 i representants de la societat civil. Els encarregats de portar la bandera han estat els representants de 30 entitats de diversa índole de la ciutat. Voluntaris i voluntàries dels JJOO del 92 també han estat presents en el recorregut com a reconeixement del paper clau que van jugar perquè els Jocs fossin un èxit.

Imatge
La comitiva olímpica al seu pas per les fonts de Montjuïc / Foto: Pep Herrero

La comitiva olímpica va fer el recorregut des de Montjuïc a Plaça Catalunya / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dijous, juliol 27, 2017 - 08:21

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/bus-turistic-trasllada-rellevistes-commemoracio-25-anys-jjoo