16.11.2015
Autor
Premsa TMB

TMB lliura els premis als guanyadors del 6è festival internacional de curts Subtravelling

Subtítol

El microcurt més votat pels usuaris de la secció La Mostra és ‘Wrapped’. El curt guardonat pel jurat de la categoria oberta al públic, Roda a TMB, és ‘Simul Tempus’, i el més votat pel públic, ‘Un viatge en metro’

Aquest vespre, als cines Filmax GranVia a l'Hospitalet de Llobregat, ha tingut lloc l’entrega de premis als guanyadors de les diferents categories de la sisena edició del Subtravelling, el festival internacional de cinema curt de Transports Metropolitans de Barcelona, organitzat per la Fundació TMB.

I els guanyadors són…

Dins la categoria a competició oberta al públic, Roda a TMB, on els propis usuaris envien els seus vídeos rodats amb un mòbil al metro o als busos, el treball guardonat pel jurat és “Simul Tempus”, de Mar Tubau. El curt mostra una noia que es troba a ella mateixa al metro. El guanyador, que ha competit amb més d’una cinquantena de curts presentats, s’ha endut un iPad, cortesia de Vodafone, patrocinador d’aquesta categoria, una càmera GoPro, gràcies a Casanova Foto, i un sopar per a dues persones al restaurant Muxía.

Igualment l’obra més votada d’aquesta categoria per part dels usuaris del web, que ha rebut gairebé 30.000 visites, ha estat “Un viatge en metro”, dirigida per Anna Mestre que s’ha emportat un altre iPad. Els 5 curts finalistes d’aquesta secció també es projectaran en les pantalles de MouTV des del 23 de novembre fins al 6 de desembre.

D’altra banda, pel que fa a la secció oficial del festival La Mostra, en què es presentaven 20 curts de ficció i animació, l’obra que ha rebut més vots, és “Wrapped”, dels directors Roman Kaelin, Falko Paeper i Florian Wittman.

Hi havia també un premi per als votants que per participar podien guanyar un any de cinema gratis per a dues persones, obsequi del patrocinador d’aquesta categoria, Cines Filmax Granvia, així com d’un sopar per a dues persones en el restaurant Muxía. La guanyadora del sorteig és Carme Blazquez.

A més, durant el període de votació, del 26 d’octubre al 10 de novembre, diàriament s’han sortejat entre els votants de totes les categories, entrades de cinema vàlides durant tot un any, cortesia també de Cines Filmax.

Darrera modificació
23.12.2015
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-lliura-premis-guanyadors-6e-festival-internacional-de-curts-subtravelling