10.12.2015
Autor
Premsa TMB

‘Viatjar amb distinció', una exposició del DHUB, a l'Espai Mercè Sala

Subtítol

La mostra recull una selecció d'imatges de la col·lecció ‘Distinció. Un segle de fotografia de moda’ que tenen com escenari el transport públic

Ha obert les portes la nova mostra que acull l’Espai Mercè Sala, la sala de la Fundació TMB al metro, “Viatjar amb distinció”, una selecció d’imatges de l’exposició ‘Distinció. Un segle de fotografia de moda”, que es pot veure al Museu del Disseny de Barcelona (DHUB).

Aquesta acció forma part de les activitats paral·leles entorn l’exposició principal del DHUB, que per primera vegada mostra una part important de la col·lecció de fotografia de moda que el Museu ha creat des de 1902 fins a dia d’avui sobre aquest gènere alhora que reflexiona sobre la seva evolució al llarg del temps, així com del vincle entre la singularitat, l’originalitat i la influència que té amb múltiples aspectes de la nostra vida.

El projecte que es pot veure al Museu conté 464 fotografies, de 38 fotògrafs destacats en aquest camp a Catalunya i Espanya: Ramon Batlles, Camisans, Pere Casas Abarca, Compal, Josep Compté, Juan Gyenes, Hortolà, Jafer, Man, Antoni Ollé, Paul M. Pietzch, Josep Sala, Samuel Suñé, Adler & Fresneda, Pep Àvila, Antoni Bernad, Juana Biarnés, Alejandro Cabrera, Biel Capllonch, Ferran Casanova, Manel Esclusa, Maria Espeus, José Manuel Ferrater, Enric Galceran, Sergi Jasanada, Virgili Jubero, Oriol Maspons, Esperanza Moya, Oriol Maspons Bèla Adler & Salvador Fresneda Txema Yeste, Xevi Muntané, Manuel Outumuro, Leopoldo Pomés, Sergi Pons, Eugenio Recuenco, Daniel Riera, Carles Roig, César Segarra, Javier Vallhonrat, i Txema Yeste.

En el cas de l’exposició que es pot veure a l’Espai Mercè Sala es recullen les instantànies d’alguns d’aquests grans noms de la fotografia de moda. Concretament, les que tenen com a escenari principal un mitjà de transport i que, segons els organitzadors, ens suggereixen un viatge real, quotidià, fantasiós i de somni.

La mostra es podrà veure a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, de dilluns a divendres entre les 10 i les 20.30 hores, fins al 22 de gener. L’entrada és gratuïta.

Darrera modificació
16.01.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/viatjar-amb-distincio-exposicio-dhub-lespai-merce-sala