19.07.2017
Autor
Premsa TMB

L'estació de Diagonal acull una mostra amb imatges d'EFE dedicada als Jocs Olímpics del 92

Subtítol

L'exposició, que forma part del programa d'actes de commemoració dels 25 anys dels Jocs, es pot veure simultàniament a l'Espai Mercè Sala i al passadís que connecta les línies 3 i 5 de metro

L’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions al metro de la Fundació TMB, i l’intercanviador de l’estació de Diagonal acullen des d’avui l’exposició Barcelona 92 imatges. L’obra olímpica, una selecció de fotografies de l’arxiu de l’agència EFE que mostren la vocació olímpica de la ciutat un quart de segle després dels Jocs. L’exposició forma part del programa d’actes previst per l’Ajuntament de Barcelona per celebrar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics del 1992. 

L’exposició, que té diferents blocs temàtics, té com a objectiu posar a l’abast dels ciutadans les imatges més icòniques dels Jocs de 1992 i de la històrica relació entre la ciutat de Barcelona i l’esport, per retornar l’esperit d’aquell esdeveniment, en què els barcelonins, i especialment els voluntaris, van tenir un paper clau.

Imatge
Fotografies en color dels JJOO del 92 al passadís d'enllaç de Diagonal / Foto: Miquel Àngel Cuartero

Cartell de l'exposició fotogràfica 'Barcelona 92 imatges, l'obra olímpica'
Foto: Miquel Àngel Cuartero (TMB)

L’exposició es pot veure des d’avui fins al 26 de setembre de manera simultània al passadís d’enllaç de l’intercanviador de l’estació de Diagonal, entre les línies 3 i 5 de metro, i també a l’Espai Mercè Sala, situat a la mateixa estació, al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5. L’espai obre de dilluns a divendres i l’entrada és gratuïta. La mostra també es podrà veure a l’esplanada de l’Anella Olímpica.

Darrera modificació
21.07.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lestacio-de-diagonal-acull-mostra-amb-imatges-defe-dedicada-jocs-olimpics-92