10.06.2015
Autor
Premsa TMB

El Sónar es viurà a l'estació d'Universitat amb una sessió de l'artista Fernando Lagreca

Per cinquè any consecutiu i despràs de l’èxit d’assistents a les edicions anteriors, divendres 12 de juny, els usuaris del metro podran gaudir d'un tast del Sónar 2015, el Festival de Música, Creativitat i Tecnologia, que se celebrarà a Barcelona del 18 al 20 de juny. A l'estació d'Universitat, de la línia 2, a les 19 hores, els usuaris veuran un espectacle de l’artista uruguaià Fernando Lagresca.

Totalment compromès amb la seva visió artística, Fernando Lagreca està construint una carrera musical encara curta però perfectament coherent i personal. L'últim capítol de la seva història às “Control”, un àlbum en el qual trobem totes les constants del seu so: glitches que activen espais foscos de la memòria, ambients vaporosos i emotius, melodies pop en miniatura i ritmes electrònics màs complexos del que poden semblar en una primera escolta. Als seus concerts prescindeix de l'ordinador i s'envolta de guitarres, samplers, micròfons, casiotones, sintetitzadors i efectes, que li permeten crear en viu composicions riques en matisos.

En aquesta nova edició del Sónar, Barcelona tà una cita amb la millor música electrònica del moment ja que el festival arriba amb un cartell excepcional amb màs de 150 artistes, com ara The Chemical Brothers, A$AP Rocky, Squarepusher, FKA twigs, Flying Lotus, Skrillex, Duran Duran, Arca & Jesse Kanda, Jamie xx, Róisín Murphy y Die Antwoord, per a destacar-ne alguns. 

Per a TMB aquest avançament del Sónar às una ocasió per vincular el transport públic amb la cultura urbana i el públic jove, i per participar en un festival que às un regal per als amants dels ritmes electrònics, la música avançada i les noves tecnologies. L’activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de la Fundació TMB que estableix vincles entre ciutadans i associacions culturals per enriquir l'experiència del viatge en transport públic.

Darrera modificació
06.09.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/sonar-es-viura-lestacio-duniversitat-amb-sessio-de-lartista-fernando-lagreca