Autor
Toni Bravo

El Museu del Ferrocarril de Catalunya estrena un web més interactiu

El nou portal amplia la informació del museu i els ferrocarrils, adapta els continguts als diferents dispositius i guanya interactivitat amb l'usuari.

El Museu del Ferrocarril de Catalunya ha estrenat un nou portal web amb més informació de trens, del museu i de les diferents activitats que es realitzen a les seves instal·lacions. A més s'hi poden consultar els projectes que tenen en marxa i trobar material sobre col·leccions, conservació, manteniment i educació relacionats amb els trens.

El nou disseny del web s'adapta a qualsevol dispositiu. També guanya en interactivitat amb l'usuari amb nous formularis per fer consultes, reserves o expressar opinions.

El portal continuarà creixent els propers mesos amb noves funcionalitats, com la possibilitat d'adquirir les entrades al museu, els productes de la botiga o mostrar els continguts del nou portal en anglès.

El Museu del Ferrocarril de Catalunya, situat a Vilanova i la Geltrú, és gestionat per la Fundación de Ferrocarriles Españoles, de la qual TMB n'és membre.

Darrera modificació
dilluns, gener 16, 2017 - 09:05

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/museu-ferrocarril-de-catalunya-estrena-web-mes-interactiu