26.10.2015
Autor
Premsa TMB

Inici del període de votació dels curtmetratges a competició del Subtravelling 2015

Avui, 26 d’octubre, s’inicia el període de votació de les categories La Mostra i Roda a TMB del Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges de Transports Metropolitans de Barcelona, organitzat per la Fundació TMB, i que enguany celebra la seva sisena edició.

Al web del festival ja es poden trobar els curtmetratges seleccionats d’aquestes dues seccions acompanyats d’una fitxa amb les seves característiques principals. Fins al 10 de novembre, els interessants podran votar el seu curt preferit, participant automàticament en el sorteig d’un any de cinema gratis per a dues persones, obsequi del patrocinador d’aquesta categoria, Cines Filmax Granvia, així com d’un sopar per a dues persones en el restaurant Muxía, entre d’altres premis. A més per incentivar la participació, cada dia se sortejaran entre els votants de totes les categories, entrades dobles de cinema vàlides durant tot un any, cortesia també de Cines Filmax.

La Mostra se segueix presentant com un programa de 20 curtmetratges, que en aquesta edició barreja curts de ficció i animació, la selecció dels quals va a càrrec de l’organització. A més del web del festival, els curts també es poden veure a les pantalles de gran format i projectors d’alta resolució del sistema d’informació per als usuaris MouTV present en autobusos, andanes i trens de metro.

Pel que fa a la categoria Roda a TMB consisteix en un concurs de creació ràpida amb convocatòria pública en què des del passat 6 d’octubre i fins a dia d’avui podien participar els usuaris de transport públic que presentessin un curtmetratge de tres minuts de durada rodat amb un mòbil a les instal·lacions del metro i dels busos de TMB.

Darrera modificació
28.12.2015
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/inici-periode-de-votacio-curtmetratges-competicio-subtravelling-2015