14.02.2013
Autor
Premsa TMB

'L'esperit intangible, llum, aigua, aire', de Gerard Sala, a l'Espai Mercè Sala

LEspai Mercè Sala, la sala d'exposicions al metro de TMB, acull l’exposició L'esperit intangible, llum, aigua i aire, una mostra de pintura que pretén ser un diàleg entre literatura i art, fusionant la pintura i la poesia de la mà del pintor i poeta Gerard Sala.

L’artista converteix la natura en matèria bàsica per a la reflexió pictòrica i poètica i convida el visitant a un recorregut per mitjà dels elements bàsics.

L’exposició es pot veure a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’Estació de Diagonal, de dilluns a divendres entre les 10 i les 20.30 hores fins al proper 28 de març. L’entrada és gratuïta.

La mostra està produïda per l’Espai Betúlia. Centre de la Paraula i les Lletres (Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona).

Un dels seus objectius principals és precisament fomentar l’experimentació dels creadors perquè s’avinguin a treballar en els límits de les disciplines artístiques, sempre amb la intenció de provocar el diàleg entre la paraula i les altres arts.

Gerard Sala actualment és professor emèrit del Departament de Pintura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB) i durant la seva trajectòria artística ha realitzat prop de cinquanta exposicions individuals i ha participat en més d'un centenar d'exposicions col·lectives.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lesperit-intangible-llum-aigua-aire-de-gerard-sala-lespai-merce-sala