17.01.2013
Autor
Premsa TMB

TMB ofereix un nou widget del servei "Vull anar", que planifica el recorregut en transport públic

TMB ha desenvolupat un nou widget o giny (una petita aplicació que els usuaris poden instal·lar-se en la seva web i bloc) del Vull anar, el servei que planifica el recorregut per anar d’un punt d’origen a un punt de destinació en transport públic.

Aquest sistema fins ara es podia trobar al web de TMB, així com a les aplicacions per a telèfons mòbils intel·ligents i per a tauleta tàctil, TMB Virtual i TMB Maps, respectivament.

Els resultats del Vull anar inclouen el temps total necessari, sumant els recorreguts a peu i el trajecte en transport públic, així com també la funció On sóc, que ajuda a trobar les parades de bus i metro que hi ha més a la vora, i el sistema TMB iBus, que permet saber el temps d’arribada del proper bus, així com consultar el recorregut de la línia i l’horari.

Més de 300.000 accessos mensuals

Actualment, els serveis Vull anar, On Sóc i TMB iBus reben més de 300.000 accessos cada mes i ara amb la creació del widget, que pot ser utilitzat des de qualsevol web, se’n podrà beneficiar molta més gent. El codi d’aquest nou widget, que permet escollir entre 3 colors diferents (vermell, negre i gris), es pot trobar a la pàgina web de TMB: http://www.tmb.cat/ca/vull-anar-widget.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-ofereix-nou-widget-servei-vull-anar-que-planifica-recorregut-transport-public