29.11.2012
Autor
Premsa TMB

TMB col·labora amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments a través d'una caravana solidària

El divendres, 30 de novembre, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) col·labora amb la Fundació Banc dels Aliments Obre la pàgina en una finestra nova organitzant una caravana solidària de recollida d’aliments bàsics en diferents centres educatius, en el marc del Gran Recapte d'Aliments, una campanya per aconseguir que les persones màs necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària.

A partir de les 9:30 hores, un bus solidari de TMB visitarà 3 escoles per tal d’anar recollint els aliments donats pels seus alumnes. La caravana començarà per l’Escola Betània-Patmos (9.30 hores), seguirà el camí cap al col·legi Jesús-Maria (10.20 h) i per l’Escola Pia Sant Antoni (11.20 h). En finalitzar aquest trajecte, es traslladaran tots els aliments recaptats a la seu del Banc dels Aliments, al carrer Motors de la Zona Franca.

Aquesta activitat s’emmarca dins l’acció solidària Mou-te contra la fam i la pobresa, escollida pels treballadors de TMB, unes accions que al mes de novembre estan encapçalades per la Fundació Alícia i el Banc dels Aliments i que tenen com a eix central l’alimentació.

Amb la caravana solidària, el Banc dels Aliments vol fer arribar la seva inquietud a les escoles i instituts amb la intenció de crear entre els màs joves consciència de la pobresa que hi ha al seu voltant, a màs de donar a conèixer la lluita contra la fam i el malbaratament que du a terme el Banc dels Aliments.

Darrera modificació
03.09.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-collabora-amb-gran-recapte-banc-aliments-traves-duna-caravana-solidaria