15.01.2013
Autor
Premsa TMB

TMB se suma a la campanya "Barcelona dóna la cara per la Sida"

TMB participa en la iniciativa Barcelona dóna la cara per la sida, una sèrie d’activitats organitzades per la Fundació Lluita contra la Sida, que des de 2010, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, commemora de manera especial el Dia Mundial de la Sida, l’1 de desembre.

Enguany, en la seva tercera edició, la nit de l’1 de desembre s’il·luminaran de vermell els monuments i les façanes dels edificis més emblemàtics de la ciutat, color simbòlic de la lluita contra la sida.

A més, durant aquesta setmana, diversos agents de la ciutat col·laboraran per a donar visibilitat a la campanya i captar fons.

Per la seva part, TMB donarà suport a la difusió de la campanya a través dels seus canals de comunicació i el dia 1 de desembre cedirà un bus turístic per tal de fer un recorregut amb autoritats i institucions pels edificis més emblemàtics il·luminats de vermell com ara el Liceu, la Torre Agbar i la Sagrada Família, entre d’altres. L’inici i final del recorregut serà la Plaça Sant Jaume a partir de les 18:30 hores i el trajecte durarà una hora i mitja aproximadament.

El mateix 1 de desembre, a partir de les 21.30 hores, gràcies a la col·laboració amb la Creu Roja de l’Hospitalet, al vestíbul de l’estació Av. Carrilet de la línia 1 del metro hi haurà un estand informatiu sobre la prevenció d’aquesta malaltia.

Aquestes accions s’emmarquen en el desenvolupament de la política de responsabilitat social de TMB, i posen de manifest que el compromís de l’empresa amb la societat va més enllà de la prestació d’un servei de transport públic de màxima qualitat.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-se-suma-campanya-barcelona-dona-cara-sida