01.07.2011
Autor
Premsa TMB

Més d'1,7 milions d'usuaris han gaudit de les activitats de la Primavera Cultural de TMB 2011

El programa d’activitats de la Primavera Cultural de TMB d’aquest any, que va començar el 17 de març, ha despertat un munt de sensacions entre els més d’1,7 milions d’usuaris que no s’han volgut perdre les 33 activitats que han tingut lloc en 15 escenaris diferents del metro i dels autobusos.

Així, la segona edició s’ha consolidat com una proposta cultural pionera al transport públic. Enguany, s’ha ampliat el ventall de disciplines amb una gran aposta per la tecnologia (iPaint i l’iMusic) i els artistes emergents, i per primera vegada les cultures asiàtica i africana s’han incorporat al cartell.

A màs, els festivals de màs renom a Barcelona, com ara el Sónar, el San Miguel Primavera Sound, el Loop Festival, el Festival de Guitarra de Barcelona, el Festival de Blues i Ritmes de Badalona i el Swab, entre d’altres, s’han apuntat a aquesta iniciativa.

Activitats per a tots els gustos

Durant els 3 mesos de programació, els usuaris de TMB han pogut ballar amb la música màs underground, han dibuixat i creat melodies digitals amb iPads, han escoltat emocionants recitals lírics a càrrec d’estudiants del Conservatori del Liceu, s’han divertit amb un espectacle de màgia i s’han delectat amb l’art del MNAC i amb les creacions de videoart del LOOP, entre moltes d’altres vivències. Entre totes aquestes iniciatives, una de les activitats d’alçada, que va deixar bocabadats als usuaris del metro, va ser l’espectacle de dansa vertical a l’estació de metro de Fondo de la línia 9, de la mà de la companyia Sacude vinculada a la Central del Circ.

Totes les fotografies i vídeos es poden veure al canal del Flickr de TMB i al canal del Youtube de TMB.

Darrera modificació
13.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/mes-d17-milions-dusuaris-han-gaudit-de-activitats-de-primavera-cultural-de-tmb-2011