14.01.2013
Autor
Premsa TMB

El transport públic com a aparador comercial, en una exposició a l'Espai Mercè Sala

L'Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions al metro de TMB, es pot veure l’exposició de fotografies La publicitat al transport públic, que explica com la publicitat ha anat evolucionant a travàs dels transports públics a Barcelona, des del 1870 fins a l’actualitat.

La mostra fotogràfica es pot visitar a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, fins al 5 d’octubre, de dilluns a divendres, entre les 10 i les 20.30 hores. L’activitat s’emmarca dins el programa de la Primavera Cultural de TMB.

Present des de fa 140 anys

Els visitants hi poden trobar fotografies que pretenen mostrar la relació entre l’evolució dels anuncis publicitaris i el transport públic, alhora que visualitzen la transformació de la ciutat de Barcelona, així com de les persones, al llarg de la història.

L’exposició explica en ordre cronològic com era la publicitat que s’exposava als tramvies i als autobusos d’un i dos pisos, als troleibusos, a les parades de tramvies i autobusos, així com als accessos, estacions i trens de metro. Tambà es pot veure la publicitat que encara es conserva a les restes d’enderrocs com els de Correus, que durant màs de 60 anys va ser l’estació final del tram Lesseps-Correus.

A màs, s’ha editat un llibre titulat La publicitat al transport públic que recull totes les imatges que es poden veure a l’exposició, així com una explicació de l’evolució de la publicitat a Barcelona a travàs del transport públic de viatgers. Aquest llibre es pot adquirir per 10 euros als Punts TMB d’informació i atenció (Diagonal, Sagrada Família, Universitat, La Sagrera i Sants Estació - vestíbul Renfe).

Darrera modificació
11.01.2018
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-com-aparador-comercial-exposicio-lespai-merce-sala