20.06.2011
Autor
Premsa TMB

Actuacions musicals per als més petits al metro amb motiu del Dia Internacional de la Música

Aquest dimarts, 21 de juny, amb motiu de la Primavera Cultural de TMB Obre la pàgina en una finestra nova i del Dia Internacional de la Música, el metro de Barcelona acull una actuació musical dirigida al món infantil i familiar per a presentar el disc Els Transports, el segon CD de la col·lecció minimúsica. Aquesta acció està organitzada per la promotora Sones Obre la pàgina en una finestra nova.

L'actuació tà lloc, a les 18 hores, a l’estació de metro de Sagrada Família de la línia 2 del metro i dura una hora. Els grups que hi toquen són: Manos de Topo, Viva Ben Hur i Internet2.

Músiques des de les primeres edats

Minimúsica às un cicle de músiques modernes i populars adreçat a infants, amb la intenció d'oferir als nens l'accàs a músiques modernes i viure-les en concert.

Aquest segon disc va acompanyat d’un llibre d’activitats per als màs petits, il·lustrat per Maria Corte i editat per Sones. Tant les lletres del CD com les activitats del llibre están traduïdes al català, castellà i anglès.

Darrera modificació
03.09.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/actuacions-musicals-mes-petits-metro-amb-motiu-dia-internacional-de-musica