17.05.2011
Autor
Premsa TMB

TMB lliura els premis als guanyadors de la 5a edició del Concurs de Relats Curts de TMB

Aquest dimarts, 17 de maig, ha tingut lloc al Claustre de l’Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme, 47), el lliurament de premis als guanyadors de les diferents modalitats de la cinquena edició del Concurs de Relats Curts Online de TMB, una fórmula original i participativa perquè els ciutadans de Barcelona i l’àrea metropolitana s’exercitin en l’escriptura i la lectura.

Entre tots els relats finalistes, el jurat ha escollit un guanyador i dues distincions especials per a cada categoria amb el seus corresponents premis, com ara un ordinador MacBook Air, un lector de llibres digitals, un iPad i lots de llibres.

Aquest any, a màs d'aquesta categoria del relat lliure, tambà es podia participar en dues categories màs: el relat dadaista i el relat sostenible.

Els guanyadors pel que fa a la categoria lliure han estat els següents:

  • Guanyador primer premi: Teletransporte público, de Jorge Bueno.
  • Mencions especials: Lamento ante-mórtem de un cánido en horas bajas ,de Daniel Guarinos, i Algú llegia la meva novel·la, d’Elisenda Guiu.

Els guardonats de la categoria de relat dadaista han estat:

  • Guanyador primer premi: Tot capgirat, de Carme Bayot.
  • Mencions especials: Artistes, penjolls, xulleres, carops, de Càsar Sánchez, i Gent-jo, de Chantal Poch.

Els guardonats de la categoria de relat sostenible han estat:

  • Guanyador primer premi: Epístola de un trozo de papel, d’Araitz Garcia.
  • Mencions especials: 2114, de Jordi Suñà, i Arrela bà, estimada, de Lluís Raich.

A màs, el relat escollit com a guanyador de la categoria d’empleats de TMB ha estat Vampiros de Barcelona, de Martí Cavero.

En aquesta cinquena edició del concurs, que ha estat obert a tothom fins al 14 d'abril, s'hi han presentat màs de 3.000 narracions. A màs, fins ara, el web de Relats Curts ha registrat gairebà 60.000 visites i els relats s'han llegit un total de 64.023 vegades. Les narracions, d'una pàgina com a màxim, havien de tractar algun fet o alguna història relacionada amb el transport públic com a eix o com a escenari, i s'havien d'enviar per internet.

Darrera modificació
20.12.2019
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-lliura-premis-guanyadors-de-5a-edicio-concurs-de-relats-curts-de-tmb