09.05.2011
Autor
Premsa TMB

L'estació de Fondo es transforma en un circ per acollir una actuació de dansa vertical

L'estació de Fondo de la línia 9 de metro, a Santa Coloma de Gramenet, s'ha convertit el disssabte 7 de maig en l'escenari d'un circ. La companyia Sacude, vinculada a la Central del Circ, hi ha ofert un espectacle ple de màgia mitjançant acrobàcies aèries i una videoprojecció. Les peculiaritats d'aquesta innovadora estació, en forma de pou cilíndric, han fet ressaltar el valor estètic d'aquesta actuació de dansa vertical.

L'acció, d'uns 20 minuts de durada, ha jugat amb l'alçada i el volum de l'estació de Fondo per generar un ambient molt poètic i visual. Concretament, l'activitat simulava un ballet vertical inspirat en un desplaçament en metro que recreava els sons i les imatges de dos viatgers com si es tractàs d'un somni. A màs, aquest oníric espectacle inclou projeccions d'imatges de vies de metro i de combois en moviment, que han afegit il·lusionisme a una ambientació acurada.

Aquesta activitat de circ al metro ha estat pionera internacionalment i una de les grans novetats de la programació de la Primavera Cultural de TMB d'enguany.

Darrera modificació
03.09.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/lestacio-de-fondo-es-transforma-circ-acollir-actuacio-de-dansa-vertical