08.06.2011
Autor
Premsa TMB

El Sónar es viu per primera vegada a l'estació de metro d'Universitat

Per primer any, aquest divendres 10 de juny els usuaris del metro podran gaudir d'un tast del Sónar 2011, el 18è Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia, que s'instal·larà a Barcelona del 16 al 18 de juny. A l'estació d'Universitat, de la línia 2, a partir de les 19.00 h, els usuaris veuran un espectacle de beatbox, la tècnica de crear sons amb la boca i la pròpia veu. S'escoltaran beats, ritmes i melodies, des d'imitacions d'instruments musicals fins a efectes especials o scratching.

Els artistes seran Nose Beatbox i B-Girl Movie One. Nose às un jove beatboxer de Piera (Barcelona), que ha estat semifinalista en el segon Campionat Beatbox Battle Espanya 2009 i ha actuat en reconeguts esdeveniments, clubs i espais nacionals. En aquesta actuació del Sónar al metro, l'acompanyarà B-Girl Movie One, de Lunaticks Barcelona, que às una de les millors breakdancers del món.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa d'aquest any de la Primavera Cultural de TMB.

Màs de 150 actuacions

En aquesta edició del Sónar, la capital catalana acollirà màs de 150 actuacions, amb gran presència d'artistes estrangers, però tambà catalans, com ara Facto y los Amigos del Norte i Evol, entre d'altres. En la seva 18a edició, aquest festival de referència mundial de la música electrònica actual ha recorregut els cinc continents. Per a màs informació es pot visitar la web del Sónar.

Per a TMB aquest avançament del Sónar às una ocasió per vincular el transport públic amb la cultura urbana i el públic jove, i per participar en un festival que às un regal per als amants dels ritmes electrònics.

Darrera modificació
02.09.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/sonar-es-viu-primera-vegada-lestacio-de-metro-duniversitat