09.05.2014
Autor
Premsa TMB

Emocionants recitals lírics al metro de Diagonal, amb motiu del Dia Europeu de l'Òpera

El metro de Barcelona ha servit aquest diumenge, 8 de maig, d’escenari per a la lírica. TMB ha organitzat, en coordinació amb el Gran Teatre del Liceu, dos recitals de fragments d’òperes i sarsueles a càrrec d’estudiants del Conservatori del Liceu, amb motiu del Dia Europeu de l’Òpera, a l’intercanviador de metro de Diagonal (connexió entre les línies 3 i 5).

Les veus d'un selecte grup d'artistes emergents han ressonat en un escenari únic i amb un públic molt especial, en dues actuacions, una al migdia i una altra a la tarda.

Fragments d'òperes i sarsueles

En el primer torn hi ha hagut un recital d’àries i duos d’òpera i sarsuela, de la mà dels intèrprets Mar Jordana (soprano), Jorge Tello (baríton) i Elena Kolesnikova (pianista acompanyant). A la tarda han estat a l'escenari de Diagonal Vanessa Villanueva (soprano), Marta Huarte (soprano) i Josep Vives (baríton), tambà acompanyats al piano per Elena Kolesnikova.

Aquesta activitat, que tà lloc per segon any consecutiu, s’emmarca dins el programa Primavera Cultural de TMB.

Darrera modificació
02.09.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/emocionants-recitals-lirics-metro-de-diagonal-amb-motiu-dia-europeu-de-lopera