05.01.2013
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la Cavalcada de Reis 2013, dissabte 5 a la tarda

Amb motiu de celebració de la Cavalcada de Reis 2013 a Barcelona, així com d’altres cavalcades i actes similars a diversos barris de la ciutat i municipis de l’àrea metropolitana, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització del metro en els desplaçaments als llocs on es portaran a terme les diferents activitats programades.

A causa de l’esmentat esdeveniment, es restringirà el trànsit als vehicles privats i hi haurà afectacions en el recorregut de la gran majoria de línies d’autobús, que seran limitades o desviades, entre les 16.00 i les 22.00 hores. És per això que el metro és el transport idoni per facilitar la mobilitat dels ciutadans.

La Cavalcada de Reis 2013 de Barcelona començarà a l'avinguda del Marquès de l'Argentera i continuarà per Via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, plaça de Catalunya, Pelai, plaça Universitat, Sepúlveda, av. Paral·lel, plaça Espanya, av. Reina Maria Cristina i av. Rius i Taulet. Com que el recorregut travessa majoritàriament el centre de la ciutat, es recomana la utilització del metro per accedir-hi.

Reforç del servei de metro

El metro reforçarà amb personal d'atenció al públic, seguretat i neteja les estacions més concorregudes durant la celebració de la Cavalcada, com Ciutadella / Vila Olímpica (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L1 i L4), Drassanes (L3), Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2), Liceu (L3), Paral·lel (L2 i L3), Sant Antoni (L2), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1 i L3).

Recordar que, al ser dissabte, el metro donarà servei ininterromput durant tota la nit.

TMB participa activament, com ja és habitual, en aquest esdeveniment que tanca la campanya nadalenca, aportant personal conductor a les carrosses i dos autobusos de dos pisos del Barcelona Bus Turístic.

Darrera modificació
06.08.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-cavalcada-de-reis-2013-dissabte-5-tarda