31.05.2011
Autor
Premsa TMB

El Barcelona Bus Turístic de Nit comença aquest divendres la cinquena temporada

El Barcelona Bus Turístic, operat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en associació amb Turisme de Barcelona, ofereix des d’aquesta setmana, per cinquè any consecutiu, un itinerari nocturn pels paisatges més emblemàtics de la ciutat.

Des de divendres vinent, 3 de juny, i fins a finals de setembre, es posa en marxa aquest servei que permet descobrir les nits d’estiu de la Ciutat Comtal amb la llum i el color dels monuments més característics, i conèixer els principals punts d’interès històrics, culturals i artístics de Barcelona, des d’una perspectiva insòlita, des de la planta superior descoberta d’un autobús turístic.

Comentaris en diverses llengües

Aquest passeig nocturn únic inclou una parada a la Font Màgica de Montjuïc per assistir a l’espectacle de música i llum. Altres punts d’interès són la plaça de Catalunya, la Pedrera, la Torre Agbar, el Teatre Nacional de Catalunya, la Sagrada Família, el passeig de Colom, el Poble Espanyol i la plaça d’Espanya. A més, dalt del bus hi ha un informador que comenta, en diferents idiomes, tot el recorregut per treure el màxim partit a la visita.

Les sortides es fan a les 21.30 els divendres, dissabtes i diumenges, des de la parada de plaça Catalunya (davant d’El Corte Inglés). La durada d’aquesta ruta nocturna és aproximadament de dues hores i mitja. L’aforament és limitat, motiu pel qual convé fer reserva prèvia trucant al telèfon 932 853 832, a la web de Barcelona Turisme o bé als centres d'informació de Turisme de Barcelona. El preu del bitllet és de 17 euros per als adults i de 10 euros per als nens d’entre 4 i 12 anys.

Darrera modificació
15.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/barcelona-bus-turistic-de-nit-comenca-aquest-divendres-cinquena-temporada