05.07.2012
Autor
Premsa TMB

El club d'amics JoTMBé sorteja viatges als Jocs Olímpics de Londres

Els usuaris del transport públic tenen aquest mes de juliol la possibilitat de participar en el sorteig de 5 viatges per a dues persones per anar als Jocs Olímpics de Londres, de la mà de JoTMBé, el club d’amics creat per TMB i que ja compta amb més de 22.000 membres inscrits. El concurs està patrocinat per la cadena de botigues d’Enrique Tomás, que també es poden trobar al metro, en la seva línia de potenciar l’ús del transport públic.

El concurs tindrà lloc fins al 25 de juliol a través de la pàgina de Facebook de TMB dins la promoció Passa la torxa. Es tracta d’anar acumulant punts a travàs de diferents vies de participació com, per exemple, publicant la iniciativa al mur personal, convidant-hi als amics, tuitejant-la i passant el relleu d’una flama olímpica digital.

Nomàs per participar-hi l’usuari aconsegueix 10 participacions i en pot acumular 140 d’addicionals si segueix totes les accions que s’hi ofereixen. Per poder accedir-hi l’usuari ha de ser membre del club JoTMBé i ha de fer-se fan de la pàgina de Facebook de TMB.

Entre els premis que se sortejaran hi ha el bitllet d’avió d’anada i tornada Londres-Barcelona, nits d’hotel i entrades per a la final d’handbol i per a la cerimònia de clausura dels Jocs.

Informació de servei, descomptes i promocions en un clic

JoTMBà às el canal de comunicació creat per TMB perquè els usuaris del transport públic coneguin amb anticipació els canvis previstos en el servei i es beneficiïn d'ofertes i avantatges en activitats lúdiques i culturals a la ciutat. D'altra banda, i pel fet de ser membres del club JoTMBà, els usuaris tenen descomptes exclusius.

Un dels vessants del JoTMBé també és la difusió de propostes de lleure amb plans i rutes de cap de setmana dins de Barcelona. Les rutes estan descrites en un apartat específic de la web de JoTMBé, amb anotacions culturals i de mobilitat. L’última publicada és la ruta de les terrasses de Barcelona amb vistes, còctels i música. Qualsevol persona pot pertànyer a aquest club i obtenir aquests beneficis fent la inscripció, de manera gratuïta.

Darrera modificació
03.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/club-damics-jotmbe-sorteja-viatges-jocs-olimpics-de-londres