03.01.2013
Autor
Premsa TMB

La Direcció de Metro ha esgotat totes les possibilitats de negociació

A la reunió mantinguda ahir per la Direcció de Metro de TMB i els representants sindicals, que es va allargar fins a altes hores de la matinada d’avui, l’empresa va esgotar totes les possibilitats de negociació, fent un esforç extraordinari que es va concretar en una proposta definitiva que té com a objectiu afrontar el futur de la companyia en un marc d’estabilitat en les relacions laborals i garantir la viabilitat del sistema de transport públic.

La Direcció de TMB vol manifestar davant l’opinió pública que ha esgotat totes les possibilitats de negociació i, després de l’aproximació realitzada ahir durant la sessió de mediació, no pot fer més concessions a les demandes exigides pels sindicats.

TMB apel·la a la responsabilitat dels sindicats i treballadors de TMB perquè valorin adequadament el que representa la proposta plantejada per l’empresa en aquest moment conjuntural tan difícil i reconsiderin la convocatòria de vaga, que farà un dany irreparable als ciutadans, a l’economia del país i a la imatge de Barcelona.

Adjuntem el document amb la proposta definitiva presentada per l’empresa davant la Direcció General de Relacions Laborals.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/direccio-de-metro-ha-esgotat-totes-possibilitats-de-negociacio