28.12.2012
Autor
Premsa TMB

Per Cap d'Any, servei continuat de metro des de dilluns al matí fins dimarts a la mitjanit

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) torna a posar a disposició de la ciutadania el servei de metro durant tota la nit de Cap d’Any de forma ininterrompuda. Així, vuit línies i 139 estacions de la xarxa de metro funcionaran des de les 5 del matí de dilluns, 31 de desembre, fins que finalitzi el servei de dimarts, 1 de gener, a les 12 de la nit. És a dir, es donarà servei 43 hores sense interrupció.

L’obertura del metro la nit festiva del canvi d’any busca facilitar els desplaçaments ràpids i segurs dels ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana, i forma part del dispositiu de Nadal de TMB.

Tancament temporal d’accessos a Catalunya (línies 1 i 3) 

Com que la plaça Catalunya és des de fa uns anys un dels llocs preferits per rebre l’entrada del nou any, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra han marcat un perímetre de seguretat amb controls per entrar-hi. Dins d’aquest perímetre hi ha diversos accessos al metro (els de la rotonda de plaça Catalunya - Rambles de la línia 3, els del centre de la plaça i el del costat d’El Corte Inglés), que  estaran tancats a partir de les 21.45 h del 31 de desembre fins a la finalització de la celebració, aproximadament a la 1 de la matinada de l'1 de gener. Tant el tancament com l’obertura dels accessos es durà a terme seguint les indicacions del responsables del dispositiu policial.

Mentre durin les restriccions, els usuaris podran continuar entrant i sortint del metro a través dels tres accessos de la línia 1 situats al costat muntanya de la plaça: el del passeig de Gràcia, el de la rambla Catalunya i el de la ronda Universitat. El passadís subterrani de connexió permetrà l’accés a l’estació de la línia 3.

Pel mateix motiu, diverses línies d'autobús que tenen parada a la plaça de Catalunya seran desviades o limitades a partir de les 20.30 h del dilluns 31. Són les següents: 9, 14, 16, 17, 24, 41, 42, 55, 58, 59, 91 i 141.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/cap-dany-servei-continuat-de-metro-des-de-dilluns-mati-fins-dimarts-mitjanit