28.12.2012
Autor
Premsa TMB

El Barcelona Bus Turístic al Festival de la Infància, fins al 4 de gener

Aquest any el Barcelona Bus Turístic estarà present al Festival de la Infància (del 27 de desembre al 4 de gener al recinte firal de Montjuïc), on tindrà un espai propi a la plaça de l’Univers dedicat a donar a conèixer aquest servei de visita a la ciutat que des del 1987, durant 25 anys, ha fet que més de 20 milions de visitants i turistes descobreixin Barcelona.

A més, els nens també podran pujar dalt d’un bus turístic, que farà un recorregut intern per l’espai central del recinte.

Paral·lelament, fins al proper 8 de febrer, el Barcelona Bus Turístic continua com a protagonista d’una exposició a l’Espai Mercè Sala sobre el seu primer quart de segle, una mostra en què es repassa l’evolució urbanística, cultural i turística de Barcelona, es fa referència als grans moments del Barça i s’inclou una zona interactiva de caràcter divulgatiu per a tots els públics que, acompanyats per monitors, poden visitar l’Espai Experiència i aprendre més sobre la història de la Ciutat Comtal. Aquets tours virtuals es poden veure els dijous i divendres, entre les 18 i les 20 hores, i els dissabtes, de 12 a 14 hores, i de 17.30 a 19.30 hores.

Ara, els nens que visitin aquesta mostra i que bescanviïn un fullet que se’ls entregarà a l’estand del Barcelona Bus Turístic al Saló de la Infància rebran un petit obsequi (fins a esgotar existències) i entraran en el sorteig de bitllets del Bus Turístic, samarretes i pilotes del Barça signades, entre molts d’altres premis.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/barcelona-bus-turistic-festival-de-infancia-fins-4-de-gener