28.12.2012
Autor
Premsa TMB

La línia 131 de Bus del Barri amplia el recorregut per millorar el servei al Parc Sanitari Pere Virgili

La línia de Bus del Barri 131 de TMB (El Putget) amplia el recorregut des del 16 de juny, per donar servei al Parc Sanitari Pere Virgili i altres equipaments situats al barri veí de Vallcarca, al districte de Gràcia. La prolongació suposa la implantació de vuit noves parades en la ruta d'aquesta línia de Bus del Barri, que transcorre majoritàriament pel districte de Sarrià - Sant Gervasi. Una altra novetat és que deixa de pujar pel carrer de Bertran perquè continua per Balmes, per connectar millor amb l'estació d'FGC d'El Putxet.

El nou recorregut de pujada arrenca del carrer Craywinckel, des d'on el bus gira pel passeig de Sant Gervasi, para al costat de l'Hospital Quirón, tomba per l'avinguda Esteve Terradas, s'acosta a l'entrada del Parc Sanitari Pere Virgili –on hi ha els CAP Sant Gervasi i Vallcarca, entre d'altres equipaments–, fa la volta a la plaça d'Alfons Comín i baixa per l'avinguda de la República Argentina, fins al carrer del Caire, on reprèn el recorregut anterior en direcció a Mitre.

Creada el 2006

La línia 131 de bus es va crear el 2006, funciona els set dies de la setmana, de les 7 h a les 21 h els dies feiners i a partir de les 9 h els dissabtes i festius, amb horaris fixos que es poden consultar a les parades i a la web. Com que està incorporada al sistema TMB iBus, és possible conèixer en temps real la previsió d'arribada dels busos d'aquesta línia a cada parada, via web o mitjançant un dispositiu mòbil.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linia-131-de-bus-barri-amplia-recorregut-millorar-servei-parc-sanitari-pere-virgili