28.12.2012
Autor
Premsa TMB

La xarxa de metro de TMB ha transportat 225.000 persones la nit de Sant Joan

La xarxa de metro de Transports Metropolitans de Barcelona ha registrat aquesta nit de Sant Joan un total de 225.000 validacions, entre les 10 de la nit de dijous i les 8 del matí d’avui divendres. Aquest recompte, que s’ha d’entendre com a provisional, representa un increment de 13.000 validacions en relació amb les registrades l’any passat en la mateixa franja horària.

Les estacions amb més afluència han estat en general les de connexió entre diverses línies, com ara Catalunya, Espanya i Diagonal. A la franja de matinada, destaca l’entrada de passatge registrada en estacions pròximes a la platja, sobretot Ciutadella / Vila Olímpica i Barceloneta. A Ciutadella s’han comptabilitzat prop de 10.500 entrades entre les 4 i les 8 d’aquest matí, i a Barceloneta unes 6.000.

Accident a Universitat L1

Com a incidència, s’ha de lamentar l’accident mortal d’un passatger de la línia 1 de metro a l’estació d’Universitat a les 7.35 h, al precipitar-se contra un tren que ja havia arrencat. El passatger entrava corrent a l’andana de l’estació, direcció Fondo, quan presumiblement li ha fallat la cama i, per l’empenta que duia, ha relliscat, amb la fatalitat que ha acabat topant contra el tren ja en moviment i ha caigut a la zona de vies per l’espai entre el tercer i el quart cotxe.

Com a conseqüència de l’accident, la línia 1 de metro ha estat aturada des de les 7.36 a les 7.42, moment en què s’ha establert servei parcial, entre Hospital de Bellvitge i Espanya, d’una banda, i entre Marina i Fondo, de l’altra. Després de la intervenció dels serveis d’emergència i rescat, a les 8.09 s’ha normalitzat la circulació de trens a tota la línia.

Darrera modificació
16.11.2021

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/xarxa-de-metro-de-tmb-ha-transportat-225000-persones-nit-de-sant-joan